Parovi proslavili Uskrs

Produkcija Hepi televizije pokazala je učesnicima rijalitija “Parovi”, ali i milionima gledalaca, kako se slavi Uskrs: od posta, farba jaja, bogate trpeze, pa i uz tamburaše i trubače.
Uskršnja žurka u

Porodice su im, svi su se složili, manje su nedostajale, jer su se njihovi najmiliji uključivali u program Hepi televizije i poželeli im srećan praznik.

Tijanu je zvala mama, Jelenu Čupa, Macu stilista Huso, a sve je pozdravila i Vesna Vukelić Vendi, koja im je čestitala Uskrs i svojim izjavama prilično iznervirala Zmaja od Šipova, jer je rekla da glumi i nije zabavan.

Maca Diskrecija bila je veoma iskrena pa je o prazničnom ručku rekla:

– Ovo nikad nisam ni videla, niti doživela. Ovoliko hrane na jednom mestu? Kolači, voće, sva ta jela… Oduševljena sam. Hvala svima koji su nam to omogućili. Ovo, ipak, nije samo takmičenje, već i mogućnost da mnogo toga vidimo, što ranije nismo. Ja prizanjem da živim skromno i da ovakvu trpezu
nisam videla nikada. Oduševljena sam!

Pozitivna atmosfera nijednog trenutka nije bila narušena, a družili su se i Gastoz i Ružica, Jelena i Atina, Lepa je pružila ruku Jeleni i još jednom pokazala da je vredna i ne bez razloga prozvana – kraljicom. Maca se malo više opustila pa je jednog od muzičara čak i poljubila!

Zdravicu za uskršnji ručak održao je Zmaj od Šipova, pokazavši da se razume u slave i običaje, a zatim su u vilu ušli tamburaši.

Uveče su ušli trubači, svi su skočili na noge i igrali gotovo do iznemoglosti. Ali, produkcija je za takmičare imala još iznenađenja – doveli su i orkestar koji je bio u vili do jutarnjih sati.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi Happy
Advertisements
This entry was posted in Parovi and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s