Produkcija rijalitija Parovi Zmaju traži ženu

Dame koje se prijave i koje pristanu da budu partner Zmaju od Šipova, i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, navode iz televizije “Hepi”.

Zmaj od Šipova

Zmajica –žena zmaj, koja će biti partner Iliji Grahovcu, poznatijem kao Zmaju od Šipova, očito se ne nalazi među takmičarkama šou programa “Parovi”! Sve su ga odbile i on, jednostavno, ma koliko bio zabavan i simpatičan, ne može sebi da pronađe – para!

Produkcija“Parova”, iz tog razloga, odlučila se za – rijaliti u rijalitiju, odnosno raspisala je konkurs za – Zmajicu!

– Sudeći po telefonskim pozivima,mejlovima koje dobijamo, a videli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce. Iz tog razloga, rešili smo da napravimo korak,kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju – navode iz televizije “Hepi”.

Naime, na konkurs, koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partner Zmaju od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili,ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu, koja ide do 100.000 evra.

– U luksuznu vilu ulaziće jedna po jedna, a nova zvezda “Parova” biraće sebi partnerku, uz pomoćprodukcije,ali i svojih saboraca, ostalih takmičara – kažu na Hepi televiziji.

Podsećamo, Zmaj od Šipova, često je izjavljivao da,ako ga neka žena ne odabere, ne može se “od sramote pojaviti u Banjaluci”,kao i da se skidao “zarad marketinga i da pokaže damama čime raspolaže”.

– Shvatio sam da sam preterao, ali voleo bih da imam para – rekao je Zmaj produkciji Hepi televizije i višeputa iznosio u javnost. – Marko Perović je u jednom trenutku spavao sa dve, sa Emom i Atinom, a ja sam, kao pas. Još su me kaznili da moram da spavam na podu – naveo je on.

Odmah po objavljivanju telefona na ekranu Hepi televizije, počele su da zovu potencijalne Zmajice. Neke su se hrabro prijavljivale,a neke prijavljuju porodica i prijatelji. Ovaj način spajanja srodnih duša, inače, nije stran Hepi televiziju, koja već godinama u svojoj programskoj šemi ima emisiju “Provodadžija”, napravljenu pre svega, zarad spajanja srpskih neženja sa sela i gradskih devojaka.

– Zmaj je postao neverovatno popularan. A, novi vid programa u samom rijalitiju,pokazaće novu atrakciju ovog najgledanijeg zabavno-humorističkog programa na našim prostorima. – rekli su na Hepi televiziji.

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi
Advertisements
This entry was posted in Parovi and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s