Nataša Bekvalac ulazi u Parove sa Ljubom

U rijalitiju “Parovi” koji počinje 8. marta na televiziji Hepi spomenulo se ime Nataše Bekvalac, koja je postala još zanimljivija javnosti nakon udaje za Ljubu Jovanovića i za koju, prema nezvaničnim informacijama, produkcija šoua sprema pozamašan honorarm ukoliko prihvati učešće. Ne znamo da li će Nataša “prihvatiti ovakvu najavu” i da li će joj puknuti film u nekom trenutku i poručiti svima “zato što da jedeš go**na”, ali i kako će se uklopiti sa manje poznatijim koleginicama. 

Ivona Negovanović Cuca će takođe ući u rijaliti, pa se željno očekuje njen par, s obzirom na to da je dugo povezuju sa Šabanom Šaulićem. Njenom učešću se najviše obradovala Atina Ferari koja će i ovim putem pokušati da skrene malo pažnje na sebe, pa je već poručila da će pitati Cucu “kako se Šaban ka*ra”.

Tako će se sigurno u rijalitiju naći Ava Karabatić i Jelena Golubović, a sudeći po njihovim ponašanjima u sličnim zabavnim emisijama, njih dve će se skoro sigurno potući do završetka. To je svakako dobra vest za muškarce u kući, jer Ava voli da se razgoliti pa još ako bude tuče, možda i poispadaju neki zanimljivi ženski atributi.

U igri je i ime jednog našeg političara, a iako je još nepoznato o kome se radi, svi priželjkuju Milutina Mrkonjića, koji bi sa Anom Bekutom trebalo da uđe u šou, što bi definitivno bilo zanimljivo jer bi mogli da vidimo kako oni funkcionišu. Naravno, ako izuzmemo izlive ljubavi na njenim godišnjim koncertima u “Sava centru”.

Svi učesnici će imati na raspolaganju batlera i poslugu, a kada požele tu će biti i frizeri, manikiri, maser, treneri i sve što požele.

Pretprošle godine je žurka trajala čak 48 sati bez prestanka, a u dvorištu kuće se vrtelo i pečenje, a sudeći po spisku učesnika, ove godine će biti još zanimljivije.

Pobednik ove emisije će inkasirati između 50 i 100 hiljada evra, u zavisnoti koliko neomrala će pokazati.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Parovi 2015
Advertisements
This entry was posted in Parovi and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s