Zorica napala Jelenu Jovanović

Tokom Zoričinih reči, Jelena Jovanović je krenula da peva pesmu “Lažem sebe da mogu bez tebe”, što je Markovićeva ocenila kao provokaciju na svoj račun.

Zorica Marković

 

Rat između Zorice Marković i Jelene Jovanović se izgleda nije okončao. Tokom igre istine Zorica odgovarala na jedno pitanje i to tako što je sve do detalja obrazlagala a ticalo se priče o tome da je pevačica rekla da je Žarko Berber sramota za Makedoniju, koju predstavlja u rijalitiju.

Tokom Zoričinih reči, Jelena Jovanović je krenula da peva pesmu “Lažem sebe da mogu bez tebe”, što je Markovićeva ocenila kao provokaciju na svoj račun.

Zorica je zatražila od Jelene da prekine da peva dok ona odgovara na pitanje, a Jelena joj je odgovorila da nema nameru da se ponaša kako ona želi i da će ostati nasmejana i da će pevati.

“Idi, popij lekiće da se malo smiriš”, rekla je Zorica Jeleni, a ona je njoj odgovorila da i ona pije lekove. “Ja pijem lekove zbog terapije, a koje ti piješ”, upitala je Zorica Jelenu, a Jelena Golubović je dodala da je reč o bensedinima.

Ovo je znak da se sukob između Jelene Jovanović i Edina Škorića sa jedne strane i Zorice Marković sa druge strane neće tako lako završiti, a kasnije je Zorica i sa Ivanom Marinkovićem komentarisala ponašanje ljubavnog para.

Čak je i Ivan prokomentarisao da Edin ima taktiku i da ovo što on prikazuje u rijalitiju nije pravi on.

21.29 Katarina i Sara su se branile jer ih svi farmeri napadaju da su bučne i mnogo nervozne. “Svi komentarišu kako non-stop vičemo, a kakvi su oni? Mislim da se želja za pobedom sad pred finale itekako povećala”, smatra Katarina.
“Najviše me je zabolelo kad je Marko stao na Marijaninu stranu kada smo se nas dve posvađale. Ja ga gledam kao druga i to me je baš zabolelo”, rekla je Kaća, a Boris se složio sa njom.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s