Jelena Jovanović: Osećam se izdano

Jelena Jovanović konačno je odlučila da i sa Marijanom Leontijević raščisti sve što ju je mučilo u vezi sa njenim i Edinovim noćenjem u hotelu i brčkanju u đakuziju.

Slika

Jelena i Marijana odvojile su se od ostalih farmera, te otišle iza WC-a kako bi na miru mogle da porazgovaraju, daleko od očiju i ušiju radoznalaca.

“Ja sam ovde ispala veštica”, počela je Jelena Jovanović priču. “Samo sam rekla da me je u trenutku povredilo kada sam razmišljala da se neko koga volim kupa sa nekom drugom. I ja sam od krvi i mesa, i normalno je da budem pomalo ljubomorna, ali ne na tebe”, pričala je pevačica.

Potom je rekla kako je ispala budala pred svima jer je unapred govorila kako njen dečko Edin nikada ne bi ušao u đakuzi sa drugom devojkom. “A onda vi dolazite, smejete se i hvalite kako ste se kupali zajedno u kadi! Pa ko se tu ne bi iznervirao”, rekla je Jelena Jovanović manekenki, i dodala da ipak nije ljubomorna na nju.

“Ti si bila korektna, i ja nisam ljubomorna na tebe, to sam svima rekla. I znam da se on tebi ne sviđa. Ali prirodno je da se osećam malo izdano i ljubomorno! Da se razumemo, nisam ljubomorna na tebe, jer nema razloga”, govorila je Jelena, i to prilično nejasno. Najpre govori da je prirodno da se oseća malo ljubomornom i izdanom, a potom naglašava kako ni slučajno nije ljubomorna na Marijanu, te nije jasno odakle onda ona prvobitna ljubomora i čitava drama!

Jovanovićeva je nastavila da priča i prekidala svaki Marijanin pokušaj da učestvuje u razgovoru, jer je želela da najpre izdeklamuje sve što joj je na umu. Opet je podvukla da nije ljubomorna na nju, ali da ne zna da li može da pređe preko svega, jer “ne želi više da bude povređena”.

Naposletku, Marijana je uspela da progovori, pa kazala da svi znaju ko se njoj sviđa od početka, i da to nije Edin. I Jelena se složila sa tim, pa joj na kraju rekla: “Nadam se da si shvatila da je trebalo drugačije da se ponašaš!”

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s