Farmeri protiv Jelene i Edina

Edin Škorić i Jelena Jovanović bili su izloženi javnim kritikama učesnika “Farme”, koji su ovaj par napali zbog toga što su, zbog njih, kažnjeni paklenom nedeljom.

Slika

Edin Škorić i Jelena Jovanović nisu želeli da razgovaraju o tome šta se desilo među njima nakon što se Škorić vratio iz hotela u kojem je bio sa Marijanom Leontijević.
Oni su kazali da ne žele da “svoje probleme iznose pred ostale farmere, jer je to nešto što oni međusobno treba da reše, a ne da pred njima pričaju o svojim problemima”.
Takođe, zadatak je bio i da se održi suđenje povodom slučaja “Hotel”, na šta takođe nisu pristali. Zbog te odluke svi farmeri kažnjeni su “paklenom nedeljom”, zbog čega je na imanju u Lisoviću nastao skandal!
Niko sem Katarine Grujić, Borisa Stamenkovića i Vajsa nije podržao Edina i Jelenu. Vajs je kazao da su “svi brzo zaboravili da su Edin i Jelena prvi učestvovali u prošloj paklenoj nedelji i do pet ujutru ostajali budni kako bi pomogli i sredili kuću”, te da “nijedan farmer nije ispao fer i da su njih dvoje kolateralna šteta u celoj priči”.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s