Olja Crnogorac vozila pijana

Saobraćajci uhvatili poznatu voditeljku kako alkoholisana vozi crni „mercedes“ i poslali je na trežnjenje u policijsku stanicu na Mirijevu.

Olja Crnogorac, uhapšena, pijana, alkohol, tizer

Olja Crnogorac noć provela u ćeliji u policijskoj stanici u Mirijevu.

Voditeljka je preksinoć privedena zbog vožnje u pijanom stanju i prekoračenja brzine.
Olju je u njenom automobilu „mercedes“ E klase po povratku s jednog slavlja zaustavila saobraćajna policija zbog prebrze vožnje, pa joj je urađen alko-test i ustanovljeno je da u krvi ima 1,69 promila alkohola. Zbog tog ozbiljnog prekršaja ona je celu noć zadržana na trežnjenju u stanici.

– Olji se ovo prvi put desilo i nikad do sada nije imala takvih problema s policijom. Njena dobra drugarica je diplomirala i organizovala je slavlje povodom toga, pa se malo više i popilo. Olja nije ni slutila šta će je snaći. Policija ju je usput zaustavila zbog prekoračenja brzine, pa su joj alkometrom pronašli mnogo alkohola u krvi. Nakon toga odvezli su je u policijsku stanicu, gde su je zadržali celu noć. Ona je sve to mirno prihvatila jer zna da je pogrešila. Kad se otreznila, otišla je svojoj kući – rekao je naš dobro obavešteni izvor.

Pozvali smo Olju za komentar, a ona je bila kratka i jasna.
– Zakon se mora poštovati, nemam drugi komentar.
Ona je juče oko jedanaest sati na svoj Tviter postavila fotografiju na kojoj s leđa pozira u beloj haljini uz status:
– Luda noć.

Olja Crnogorac nije jedina koja je snosila posledice zbog prekoračenja brzine i alkoholisanog stanja. Poslednjih godina na našoj estradi takvih slučajeva je sve više. U policijskoj stanici su se treznili Vlado Georgiev, Danijela Vranić, Ana Nikolić, Romana i Dunja Ilić.

Okanović: Mogla je da uzme taksi

Damir Okanović, direktor komiteta za bezbednost saobraća, kaže da je te noći kad je pevačica privedena okrivljeno 337 osoba koje su vozile pod dejstvom alkohola.
– Ne razumem osobe koje pijane sedaju za volan pored toliko taksista i gradskog prevoza. Policija jednako postupa prema svima, nema veze da li je to bila Olja ili ne. Pre dve nedelje okrivljeno je 311 vozača, a preksinoć 337 ljudi koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Osam meseci bez dozvole

Prema novom zakonu, Oljino pijanstvo spada u veoma teško. To je peta kategorija u koju spada pijanstvo od 1,6 do dva promila alkohola u krvi. Za ovaj prekršaj predviđena je kazna od 15.000 do 30.000 dinara, osam meseci bez vozačke dozvole i 12 kaznenih poena.
Neprikosnoveni šampioni u ispijanju alkoholnih pića i brzoj vožnji među poznatim ličnostima.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s