Jelenu Golubović kritikovali farmeri

Sinoć je stiglo pismo od zadruge u kome je farmerima naloženo da se skupe za stolom i da svako od njih kaže svoje mišljenje o tome ko se najgore snašao na Farmi 5.

Slika

Većina je suptilno odgovorila na ovo pitanje pokušavajući da nikoga ne uvredi, ali je veliki broj farmera izabrao Jelenu Golubović. Divna Karleuša je pokušala da bude cinična pa je rekla da se Jelena najgore snašla od silne želje za higijenom, pa će svi dobiti opekotine jer je ona prala drvo domestosom.

Danimir Vajs nije rekao da se Jelena loše snašla samo kao farmer, već i da ima problema sa komunikacijom. Jako mu je smetalo što Jelena ne dozvoljava nikome da završi rečenicu i što svima redom postavlja nepotrebna pitanja, pa joj je rekao i da “se pravi luda i navodno ništa ne zna”.

Na Jeleninom licu se videlo da ju je potresao stav farmera, iako su se pored nje na meti kritika našli i Simonida i Lepi Mića, ali se ona izvinila svim farmerima kojima je upadala u reč, a kada je došao red na nju da sudi ko se najlošije snašao na Farmi 5, naravno, izgovorila je ime Divne Karleuše.

Kako su na kraju svi farmeri bili napeti, Mica Trofrtaljka koja je ove nedelje gazdarica pokušala je da ih zamoli za malo kulture i skrene pažnju svim farmerima da je sramota da ljudi gledaju kako se VIPovi svađaju na Farmi. Međutim, nisu baš svi bili raspoloženi da slušaju ovo “predavanje” pa su se vrlo brzo razišli.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s