Filip Mitrović: Ne isplati se raditi na Farmi

Ostalo je manje od 24 sata do početka pete sezone rijalitija „Farma“ kod nas. Pop pevač Filip Mitrović je naučio lekciju i savetuje budućim farmerima da ne greše kao on.

Slika

–Na „Farmi“ se ne isplati raditi jer se nešto drugo više ceni i savetujem im da budu iskreni, izjavio je mladi pevač za „Pulsonline“. On smatra da će biti teško farmerima jer će mnogo dana provesti tamo u zimskom periodu, a pošto u kući duva sa sve strane biće teško zagrejati je.

–Ako bude zatrebalo, ja ću im doći da im zagrejem kuću, našalio se Mitrović u izjavi za naš portal.

Stanija Dobrojević takođe smatra da je pozitivno to ako neki farmer bude iskren i da će ga tako više poštovati, čak iako se ne slažu sa njim.

–Najbolja je taktika ako se pokažeš onakvim kakav zaista jesi. Smatram da je to daleko veća hrabrost, nego praviti taktiku neku kojom bi se predstavio onakvim kakav nisi u realnom svetu, rekla je starleta za naš portal.

Mladi pevač Andrija Aki Marković preporučuje farmerima da ne budu isfolirani.

–Savetujem ih da ni jednog trenutka ne budu isfolirani i da uvek odreaguju kako se u tom trenutku osećaju, bez suzdržavanja! – poručio je Aki novim stanovnicima imanja u Lisoviću.

Neki novi farmeri su poslednje dane iskoristili priliku da se od bivših farmera savetuju i da provere kakvo je stanje na imanju. Tako je naš paparazzo juče zabeležio da se mladi pevač Slobodan Đurković koji je od sutra u izolaciji, našao sa Mikijem Mećavom kako bi od njega čuo koji savet i proverio sve što se proveriti moglo.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s