Ava budila komšije

Popularna hrvatska starleta Ava Karabatić glumila je u spotu za pesmu „Fetiš“ sve popularnijeg mladog pevača Vladimira Petkova i tom prilikom napravila pravi haos na Crnogorskom primorju.

Slika

O njenoj strasti i seksualnim umećima pričalo se naširoko tih dana, a kako i ne bi kad su mnogi čuli njene uzvike zadovoljstva. Dok su Vladimir i ostatak ekipe snimali svoje kadrove, Ava je dala sebi malo oduška. Možda niko i ne bi primetio da je nema da se komšije iz apartmana pored Avinog nisu požalile na preglasan seks!
– Sa jednim atraktivnim momkom očijukala je čitavo popodne. Čim se ukazala povoljna prilika, njih dvoje su nestali – priča naš sagovornik:
– Verovatno niko ne bi ni saznao šta se dešavalo u njenoj spavaćoj sobi da komšije iz apartmana do Avinog nisu zvale Vladimira, koji je snosio sve troškove snimanja spota, pa tako i njenog smeštaja, i zapretile mu da je ili obuzda, ili joj stavi flaster na usta, jer će u suprotnom spavati na plaži!
Džentlmenski, mladi pevač se izvinio, častio komšije i zataškao situaciju, a drugarici željnoj seksa skrenuo pažnju na lepo ponašanje.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s