Goca Karić isprozivala starlete

Stanije, Soraje, Anastazije pokazale su se kao odličan materijal za dane oskudice kada istinske zvezde apstiniraju od javnosti svesni da je život mnogo više od toga, napisala je Karićeva na svom blogu.

 

Slika

 

– Ovo je priča o mutantima, spletom srećnih okolnosti na brzinu smućkanim i osmišljenim hibridima, otrovnim koktelima koji mame šarenim izgledom i pomorandžicom na vrhu. O jednoj čitavoj generaciji samoniklih javnih ličnosti koje su u tu istu javnost dospele nečijom greškom, nepažnjom, nedostatkom ideja. Ili, pak, jakom vezom koja im je omogućila da utole svoju glad i zagase tihu vatru na kojoj se peku godinama. Opsesiju od malih nogu. Protivotrov za sve nagomilane komplekse. Kako da postanem poznat? Kako da postanem poznata? – započela je Goca na svom blogu, dodavši da “svako nudi ono što ima. Guzu, dekolte, butkicu, mobilni telefon sa provokatvnim porukama, domaću p**** majistoriju, pikanterije iz kreveta…”.

U nastavku izražavanja svog mišljenja i stavova pomenula je i aktuelne starlete.

– Stanije, Soraje, Anastazije pokazale su se kao odličan materijal za dane oskudice kada istinske zvezde odnosno istinska imena, koja znaju da povuku crtu u odnosu sa medijima, apstiniraju od javnosti svesni da je život mnogo više od toga.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s