Stanija: Biću diplomata

Otkako se završila Farma, skoro da ne prođe dan, a da se u medijima ne pojavi neka vest o Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću.

Slika

Po pitanju veridbe sa Filipom, Stanija je rekla da ne žure nigde.
– Volimo se, uživamo ljubavi i jedno u drugom. To je za sada to. Za ostalo ćete morati Filipa da pitate – rekla je kroz osmeh Stanija.

Starleta je fanovima poručila da ne čitaju novine, jer je većina onoga što se piše o njima laž ili dezinformacija potekla sa lažnih profila na društvenim mrežama, međutim, jedna od njenih izjava koja je tačno preneta je da planira da se bavi politikom.
– Istina je da sam rekla da bih možda jednog dana u politiku, to jeste tačno, zato što ću uskoro da diplomiram na Ekonomskom fakultetu i kad dobijem tu diplomu, verovatno će apetiti da mi porastu, volela bih da bude neki diplomatski posao, Srbija – Amerika – objasnila je Stanija.
Starleta nam je rekla i da je “digla ruke” od borbe protiv dezinformacija koje se o njoj šire, kao i da više ni ne prijavljuje lažne profile na društvenim meržama.
-Neka ljudi rade šta hoće, mada ja ne razumem zašto bi neko trošio život koji je toliko kratak i vredan na otvaranje lažnih Fejsbuk profila – izjavila je finalistkinja Farme.
Stanija tvrdi da nema vremena da se bavi takvim stvarima jer je prezauzeta – trenira kako bi se vratila u top formu, pazi na ishranu, čak je počela i da meditira, a zajedno sa Filipom – čita knjige. U planu je i veliki projekat za oktobar, o kojem nije zbog obaveza u ugovoru mogla ništa više da kaže.

 

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s