Stanija: Ne žurimo sa veridbom

Od kako se završila Farma, skoro da ne prođe dan, a da se u medijima ne pojavi neka vest o Staniji Dobrojević i Filipu Panajotoviću.

Slika

 

Po pitanju veridbe sa Filipom, Stanija je rekla da ne žure nigde. “Volimo se, uživamo ljubavi i jedno u drugom. To je za sada to. Za ostalo ćete morati Filipa da pitate”, rekla je kroz osmeh Stanija.

Starleta je fanovima poručila da ne čitaju novine, jer je većina onoga što se piše o njima laž ili dezinformacija potekla sa lažnih profila na društvenim mrežama, međutim, jedna od njenih izjava koja je tačno preneta je da planira da se bavi politikom.

“Istina je da sam rekla da bih možda jednog dana u politiku, to jeste tačno, zato što ću uskoro da diplomiram na Ekonomskom fakultetu i kad dobijem tu diplomu, verovatno će apetiti da mi porastu, volela bih da bude neki diplomatski posao, Srbija – Amerika”, objasnila je Stanija.

Starleta nam je rekla i da je “digla ruke” od borbe protiv dezinformacija koje se o njoj šire, kao i da više ni ne prijavljuje lažne profile na društvenim meržama. “Neka ljudi rade šta hoće, mada ja ne razumem zašto bi neko trošio život koji je toliko kratak i vredan na otvaranje lažnih Fejsbuk profila”, izjavila je finalistkinja Farme.

Stanija tvrdi da nema vremena da se bavi takvim stvarima jer je prezauzeta – trenira kako bi se vratila u top formu, pazi na ishranu, čak je počela i da meditira, a zajedno sa Filipom – čita knjige. U planu je i veliki projekat za oktobar, o kojem nije zbog obaveza u ugovoru mogla ništa više da kaže.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s