Sin Željka Mitrovića ubio devojku

Željko Mitrović rekao je da je za nesreću saznao na aerodromu, kada mu je sin javio da je pregazio devojku kao i da je stao posle kilometar-dva kada je došao sebi.

zeljko mitrovic, aleksandar mitrovic, sin, foto kurir

Aleksandar Mitrović (20), sin vlasnika TV Pink Željka Mitrovića, usmrtio je sinoć oko 23.30 u Ustaničkoj ulici terenskim vozilom “Pinka” marke BMW X6 maloletnu devojku Andreu Bojanić (17), a zatim pobegao sa mesta nesreće.

Međutim, rano jutros, oko 2 časa posle ponoći, Aleksandar se sam predao policiji došavši u Policijsku stanicu grada Beograda, sa ocem i advokatom.

Željko Mitrović je u izjavi za Kurir potvrdio da se nesreća dogodila i da mu je sin rekao da je za njega bilo zeleno svetlo na semaforu. Mitrović je dodao i da ga je Aleksandar pozvao u momentu kada je sleteo na beogradski aerodrom. Tada mu je ispričao za nesreću i rekao da se zaustavio tek posle kilometar-dva kada je došao sebi.

“Rado bih svoj život menjao za njen. Učinio bih sve, odrekao bih se svega što imam kada bih mogao da promenim ovakvu zlu sudbinu koja nas je zadesila”, rekao je Željko Mitrović za Kurir.

Povodom teške nesreće na svojoj Fejsbuk stranici oglasila se i supruga Željka Mitrovića Milica koja je napisala: Ovo je tragedija nemerljivih razmera i ne znam kako da izrazim svu bol koju osećamo zbog smrti nesrećne devojke. Iskreno saučešće porodici nastradale devojke. Težak momenat za sve nas.

Policija je Aleksandru Mitroviću uradila alkotest, koji je bio negativan, da je vozio pod utiacjem alkohola, ali mu je i uzeta krv da bi se uradile dodatne analize na prisustvo alkohola u krvi. Policija će pokušati rekonstruisati nesreću i preko sigurnosnih kamera za koje se pretpostavlja da su možda snimile trenutak nesreće

Prema još uvek nezvaničnim informacijama Aleksandru Mitroviću policija je uzela i krv na analizu kako bi se utvrdilo da li je BMW vozio pod uticajem alkohola, a prva navodna veštačenja ukazuju da nije vozio pod uticajem alkohola.

Andrea Bojanić sa Vračara poginula je u četvrtak uveče oko 23 časa na pešačkom prelazu u Ustaničkoj ulici, kod okretnice autobuskih linija 17 i 31 i trolejbuske 19, pošto ju je udario džip BMW X6. Od siline udarca, devojka je odletela više od 20 metara, zadobivši strahovite povrede glave, od kojih je preminula na licu mesta.

Prema prvim saznanjima koja su se pojavila posle nesreće, Aleksandar Mitrović je navodno vozio brzinom većom od 100 kilometara na čas, i to u ulici u kojoj je ograničenje 40 kilometara na sat. Vozač BMW. Prema izjavama očevidaca, vozač je bio izuzetno mlad, nije se zaustavio posle udarca, već je, ne smanjujući brzinu, produžio Ustaničkom ulicom ka Dušanovcu.

Očevici tragedije kažu da je devojka prelazila ulicu na pešačkom prelazu, ali niko sinoć nije mogao da potvrdi kome je bilo uključeno zeleno svetlo na semaforu. Oni tvrde da se BMW iznenada pojavio pošto se sjurio niz Ustaničku ulicu, iz pravca Bulevara kralja Aleksandra, izuzetno velikom brzinom i da zbog toga devojka nije imala nikakve šanse da ga izbegne.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s