Stanija gazduje Farmom

Nakon što je Filip napustio Farmu, na njegovoj dragoj, novoj gazdarici Staniji zadatak je da izabere nove sluge.

 

Slika

 

Era se ponovo prvi probudio, šetao je po kući dok mu se Memo nije pridružio. Potom su, uz komentare da je neobično hladno za ovo doba godine, otišli do bunara po vodu. Era je i ovog jutra zamesio pogaču, pa je potom prešao na pranje sudova. Dok je Era radio Memo je komentarisao Filipovo izbacivanje sa Farme. Složili su se da je potpuno neočekivano ispao. Memo mu je potom priskočio u pomoć i pohvalio hleb koji su prethodnog jutra jeli. Kaže, dugo nisu jeli tako ukusan hleb.

Kako su ustajali, farmeri su čestitali rođenadan Mikiju Mećavi. Problem farmerima na Farmi predstavljaju i muve koje su se, usled hladnog vremena, premestile u samu kuću. Pored muva, farmere muči i razmišljanje koliko vremena će još provesti na Farmi. Po njihovoj računici, do kraja je ostalo još dva gazdovanja.

U pismu koje je Filip ostavio farmerima, za gazdaricu je izabrao Staniju. On je iskoristio priliku da posebno pozdravi Staniju i Danijela i da im poželi što lakši boravak na Farmi.

Pošto je Saška prepustila počasno mesto Staniji počelo je komentarisanje Saškine vladavine. Stanija je pozvala Ekrema da bude njen pomoćnik. Za Sašku su svi imali samo reči hvale, te niko nije imao zamerki.

Stanija je pitala svog novog pomoćnika Ekrema za savet u vezi dodele uloge sluge. On joj je preporučio Gocu i Mikija. Ona je odbila ovaj predlog jer će biti down sa glasovima, dok će on biti up.

Sha i Memo su komentarisali ko će se naći u ulozi sluge. Memu je prvi napamet pao Sha. Sha je rekao da će uvek biti tu za Staniju iako ona ne želi da se druži sa njim zbog Filipa. Po njegovom mišljenju, za sve to je kriv Filip koji nije prihvatio kao igru zadatak Svadba, pa je počeo još više da ljubomoriše. Njemu je drago što je Stanija imala priliku da ga upozna bolje dok su boravili u hotelu.

Danijel i Stanija su se šetali po Farmi, pričali su o Filipu. Danijel je rekao kako mu je bilo drago kada su njih dvoje počeli da se zabavljaju. Primetio je da je Filip bio srećan, pa mu je čak i rekao da mu uopšte ne smeta to što se ona fotografiše za razne časopise. Stanija je shvatila da je Filip razume jer su oboje iz sveta mode. Stanija je za sebe rekla da je egzibicionista, da voli da se eksponira, hoće naslovne strane, pusto ostrvo i da je ima u medijima, ali je sve to polako prolazi, posebno želja za fotografisanjem. Kako je rekla, za nju je nago telo umetnost i ne misli da je neka devojka koja je zakopčana do grla poštenija i moralnija od nje. I ona ima moral i poštenje. Stanija je sa Danijelom podelila strah da će Filipu van Farme svi puniti glavu protiv nje, i prijatelji i majka, za koju gotovo zna da će biti protiv njihove veze. Danijelu je rekla i da joj je Filip tražio da u potpunosti prekine komunikaciju sa Sha, ali je ona odbila jer zaista nije imala razloga da to učini. Njoj je drago jer je upoznala Danijela. Priznala mu je i da je Filipu i njoj bio pilula za smirenje kada je to bilo potrebno. Danijel je zaključio razgovor rečima da će on izaći sa Farme najbogatiji. Bogatiji za jednu dobru, pametnu i lepu devojku i za njih dvoje, Staniju i Filipa.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s