Slavko: Voleo bih Top da pobedi

Odlukom publike, glumac je napustio šou i tako ostao bez mogućnosti da se bori za nagradu od 50.000 evra. “Voleo bih da pobedi Dragutin Topić. On je pravi Srbin i delimo slične vrednosti”, rekao je Slavko odeven u crvenu majicu sa natpisom “Kosovo je Srbija”.

Slavko Labović

KAZNA MU DOŠLA GLAVE! Pretposlednje i šesto po redu izbacivanje iz kuće “Velikog Brata” nije bilo ništa manje napeto od prethodnih. Ove nedelje nominovani su bili Slavko, Aneta, Vendi (nominovani po kazni, prim.aut), kao i Dragutin Topić i Maja Nikolić. Na kraju, glasovima publike, odlučeno je da Labović napusti šou i tako ostane bez mogućnosti da se bori za nagradu vrednu 50.000 evra.

Slavko je došao pred voditeljku Marijanu Mićič, noseći majicu sa natpisom “Kosovo je Srbija”.

– Voleo bih da pobedi Dragutin Topić. On je pravi Srbin i delimo slične vrednosti – rekao je glumac Marijani.

Na samom početku šoua, Soraja i Željko odigrali su ples uz čuvenu numeru “Your One That I Want” iz filma “Brilijantin”. Posle njih, svoje glumačke sposobnosti pokazali su i Maja Volk i Dragutin Topić. I jednom i drugom paru društvo je pravila Maja Nikolić, koja je otpevala pesmu iz “Brilijantina”.

Prilikom izbacivanja, Žarko je zamerio što se ostali takmičari nisu našli na bini, kako je rekao, da “razvesele narod”.

Nakon male predstave, krenula je rasprava voditeljke Marijane Mićić sa ukućanima, a tema razgovora bila je šta je Slavko napisao na misterioznom papiru. Glumac nije želeo da otkrije ovu informaciju, naglašavajući da je u pitanju privatna stvar.

Maja Nikolić je smartala da je Slavko na misterioznom papiru napisao nešto vezano za njen izgled. S druge strane, Soraja je mislila da je Labović pisao o nominacijama.

Na kraju, Vendi je otkrila da je na papiru napisano Soraja i “kvazi lisac” (što je Vendin pseudonim za Avu Karabatić, prim.aut). Vukelićeva je naglasila da je ona bila dovedena pred svršen čin, pošto su joj ukućani rekli da znaju šta piše na papiru.

U međuvremenu, prikazan je i Avin zadatak koji je imala u kući “Velikog Brata”. Za obećanu novu frizuru, Karabatićeva je morala da zagrli pet ukućana za sat i po, što je na kraju i uspela. Među učesnicima rijalitija, starleta je zagrlila i Vendi, s kojom je neko vreme na “ratnoj nozi”.

Nakon toga, ustali su nominovani koji su naveli razloge zašto bi baš oni ostali u rijalitiju.

– Ne mislim da sam bolja od njih dve ili od bilo koga u kući – rekla je Maja, dok je Vendi dodala da o prednostima i manama odlučuje upravo publika.

Takođe, prikazan je i video koji su ukućani uradili uz numeru “Harlem shake”.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s