Ava otvorila dušu Velikom bratu

Starleta “otvorila dušu”, a Vendi nazvala Milića “perfidnim starkeljom s dvoje unučića, koji se ceri kao miš i sitno kevće”.

Foto: Emotion

Ukućanima u “Velikom bratu” postaje nepodnošljivo, te počinju da pucaju po šavovima. Nakon mnogobrojnih svađa, tuča, ljubavi, plakanja i smeha, i starleta Ava Karabatić je otvorila dušu “Velikom bratu” i rekla da joj seks jako fali, te da nije frigidna. Vendi je u ispovedaonici izvređala Milića, rekavši da je “perfidni starkelja s dvoje unučića”, a Milić joj nije ostao dužan, te ju je “počastio” epitetom “alapača vašarska”.

Naime, Milić je rekao da je Slavka uzela pod svoje alapača vašarska, misleci na Vendi:

– Alapača vašarska ga je uzela pod svoje, ali se valjda otreznio, kao kad je neko pijan, pa uradi neke stvari, zapravo, navede te neko.

Vendi je bila dugo u ispovedaonici i u jednom momentu se rasplakala, jer ne podnosi laž i prevare, niti malverzacije. Potom je oplela po Miliću:

– Milić je perfidni starkelja s dvoje unučica i ceri se kao miš koji nešto ide i sitno kevće – rekla je pevačica, ostavivši javnost bez objašnjenja kako to miš kevće.

Starleta Ava je poslednja bila u ispovedaonici i otkrila da joj jako fali seks. Budući da je imala dve ljubavi u rijalitiju za veoma kratko vreme, a oba momka je spopadala da spavaju, ne čudi što je postala potpuno deprimirana.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s