Maja Nikolić posvađala ukućane Velikog brata

Maja je rekla Žarku da joj se Uroš poverio kako je spavao prvo veče u kući sa Avom, a do sada već 4 puta. Žarko kome se Ava odmah dopala, otišao je u ispovedaonicu da razgovara sa Velikim bratom.

Slika

Maja Nikolić je još jednom dokazala da ume da zakuva sukob. Uroš je pretio Žarku zbog reči koje je Maja prenela Žarku!

Maja je, naime, rekla Željku da joj se Uroš poverio kako je spavao prvo veče u kući sa Avom, a do sada već 4 puta. Žarko, kome se Ava odmah dopala, otišao je u ispovedaonicu da razgovara sa Velikim bratom. Međutim, ni to mu nije bilo dovoljno, pa je Majinu priču otišao da ispriča Avi. Kada je ona to saznala smrtno se naljutila na Uroša i rekla mu da joj se ne obraća više. Međutim, pravo razlog Avin nervoze je Majino flertovanje sa Urošem, a čak je uspela i da ga poljubi u usta.

“Ti Uroše da mi se od danas nisi obratio, ti nisi ispao muško. Ti i tvoja prijateljica. Jadan si ispao. Koga si kre.nuo?”, vrištala je Ava. Uroš je poludeo i otišao. Rekao joj je: “Nemoj da ispadneš budala, rekao joj je šta mu je Maja rekla”.

Uroš se sjurio ka Željko i osuo paljbu:

“Jel ti Željko, rekao si i širio gluposti jer je spavao sa nama u krevetu, šta tebi ima ko šta da priča. Nemoj da širiš glupe priče, pužu, gnjido glupa, meni ne trebaju pare od ovog šou, napašću te, slomiću ti lobanju, debilčino jedna, još jednu laž izmisli, vilicu ću da ti pomolomim, odmah ću da te nokautiram, kunem ti se u Beograd, p… ti materina francuska, slepče jedan, jel ti jasno. Dođi ovamo da uživamo, cupi jedna francuska. Meni ne treba ni 500 ni pet konja evra, ja imam pare. Još jednom raširi laž, majmune glupi. Dođi ovamo da ti objasnim. grkljan ću da ti izvadim mamu ti nabijem. Jedva čekam da ga nabodem”, pretio je kaskader.

Željko je sve vreme govorio “koji je tvoj problem”, dok je Uroš nastavljao da vređa i preti…

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s