Nemanja slavio raskid sa Milenom

Nemanja Stevanović je srećan što je opet onaj stari, rasterećen i zadovoljan. Otkako je raskinuo sa Milenom Ćeranić, oseća se mnogo bolje i zadovoljnije, a uskoro bi trebalo i da izađe njegova nova pesma.
Nemanja: Milena je prošlost!

Iako je snimio scene za spot u kojima se ljubi sa Milenom, one neće ugledati svetlost dana, i to po Nemanjinoj volji.
– Stavili smo tačku na naš odnos, kako poslovni, tako i privatni, tako da ne vidim razlog zbog kojeg bi bila u spotu. Mislim da je to dobro i za nju i za mene. U spotu su scene u kojima se grlimo i ljubimo – rekao je Stevanović za „Skandal“. Nemanja je otkrio da je, dok je veza sa Milenom još trajala, bio stalno nervozan i borio se protiv celog sveta zbog nje. Kaže da je sa tom vezom raščistio.
– Bio sam nervozan. Sada sam se posvetio sebi, a u vezi s njom sam se borio protiv sveta, upravo zbog nje, ispravljao krive Drine i vodio njen život, a sebe sam zapostavio. Raščistio sam s tim i kraj. Ne čitam njene izjave, trudim se da me to stvarno ne interesuje – izjavio je Nemanja i dodao da je shvatio ko je Milena i da je više ne voli.

– Doneo sam zaključak o tome ko je ona, ali ću to ipak zadržati za sebe. Da nam je veza valjala, verovatno bi potrajala – rekao je pevač i dodao ne zna koliko su iskrene Milenine izjave da mu želi svu sreću i da mu želi da se zaljubi.
– Ne znam koliko je to iskreno. Mislim, to su priče za malu decu. Ne želim joj ništa loše, neka je živa i zdrava, a za ostalo nek se snađe – zaključio je Nemanja.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma

Advertisements
This entry was posted in Farma and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s