Mirjana Božović trudna sa biznismenom

Bivša misica i manekenka Mirjana Božović uskoro će izgovoriti sudbonosno „da“ svom dve decenije starijem izabraniku sa kojim očekuje prinovu.
Mirjana se udaje za žestokog  momka!

Naime, kako saznajemo od izvora bliskog manekenki, njen budući suprug je jedan od retkih preživelih aktera iz kultnog dokumentarca „Vidimo se u čitulji“! Kada je sniman film o žestokim momcima, u jednom delu se pojavio i dotični, koji je govorio o svojoj saradnji sa ukrajinskom mafijom i o tome kako je preživeo tih godina. U ovom video-zapisu se naglašava da nikada nije osuđivan i da iza sebe nema krivičnih dela. Po priči našeg izvora, Mirin izabranik danas se bavi legalnim biznisom, ima hotel, kockarnicu i lanac brze hrane.

– Mirjanin budući suprug bavi se privatnim biznisom već nekoliko godina. Drži hotel, kockarnicu i lanac brze hrane. Nije oženjen, kao što se pričalo, ali ima četvoro dece i stariji je od nje 21 godinu. Mira je zaljubljena u svog budućeg supruga kao ni u koga do sada. S obzirom na to da je u četvrtom mesecu trudnoće, slabo izlazi, a dečko je pazi i mazi možda i više nego što treba. Oni su već neko vreme u vezi, a do kraja godine napraviće i svadbu. Što se tiče tog važnog datuma, Miri će verenik ispuniti sve želje i biće to venčanje iz njenih snova – rekao je izvor blizak ovom paru.

Do komentara lepe manekenke nismo uspeli da dođemo, jer ona u toku jučerašnjeg dana nije odgovarala na naše pozive.Manekenka Mirjana Božović poslednji put je viđena u javnosti na koncertu „Volim devedesete“, na koji je došla u društvu svojih drugarica. U kratkoj crnoj haljini, bivšoj misici se nazirao stomak, ali je pomoću crne garderobe uspela da ga sakrije tako da niko nije ni pretpostavio da je lepa Mira u blaženom stanju. Nasmejana i vesela, manekenka je na VIP ulazu pozirala fotoreporterima, a zatim sa drugaricama otišla u ložu, odakle je pratila koncert i đuskala uz svoje omiljene pesme.

Sve najnovije vesti na sajtu Farma Srbija

This entry was posted in Farma and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment