Subaru izabran za najbolji automobil

Nedavno objavljeni rezultati ankete za 2011. godinu koju je u Skandinaviji sproveo „AutoIndex“ pokazuju nepobedivost Subarua kao automobilskog brenda kojim su švedski vozači najviše zadovoljni.„AutoIndex“ je najznačajnija agencija za istraživanje zadovoljstva vlasnika automobila u Skandinaviji sa uzorkom od preko 80.000 anketiranih sopstvenika vozila.

Najzadovoljniji vlasnici automobila u Švedskoj voze Subaru

Anketa se sprovodi svake godine počevši od 2001. i pokriva više od 24 proizvođača automobila prisutnih na tržištima Danske, Švedske i Norveške. Ukupan rezultat ankete obuhvata ispitivanja iz četiri oblasti: vozilo, prodavac, servis i poverenje u brend sa naglaskom na zadovoljstvo aktuelnim modelom.

Na osnovu 15.547 nasumice odabranih vlasnika privatnih vozila koji su odgovorili na 130 pitanja iz pomenutih oblasti, Subaru je i dalje ostao na prvom mestu kao brend kojim su najzadovoljniji švedski vlasnici vozila – na poziciji koju je zauzeo 2007. godine, a drži je tri godine uzastopno, od kada ju je povratio 2009. godine.

Ne samo što je Subaru u proseku najuspešniji u ovoj anketi u sve četiri kategorije već je i prvi automobilski brend koji prestižnu titulu osvaja tri godine za redom.

“Naravno da smo srećni i ponosni što smo ponovo osvojili ovo veliko priznanje. Prethodne titule su povećale očekivanja među novim i veoma zahtevnim vlasnicima Subaru automobila koji su su se odrekli svojih  BMW-a, Mercedesa i Audija i kupili Subaru i na taj način se priključili društvu srećnih – najzadovoljnijim vlasnicima automobila u Švedskoj. Činjenica da smo i ove godine pobedili pokazuje da se naši svakodnevni napori na zadovoljenju njihovih očekivanja isplaćuju.” – objašnjava Torbjorn Lilrud, generalni direktor „SUBARU Nordic“.

Detalji i kompletni rezultati ankete „AutoIndex-a“ biće objavljeni početkom juna u najvećem švedskom auto-magazinu „Vi Bilägare“ (Najbolji automobil).

Sve najnovije vesti na sajtu Auto delovi Srbija

Advertisements
This entry was posted in Auto delovi and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s