Milan Grahovac razočaran

Prvi takmičar koji je izbačen iz kuće Velikog brata je Milan Grahovac. Gost večeri bila je Duškova žena koja je rekla da bi mužu rado lupila šamar!

Glasovima gledalaca odlučeno je nominovani ukućani budu Milan Grahovac, Mila Stokić i Nikola Nasteski, a njihovi cimeri su odlučili da svojoj kući ode Milan. Inače ove sezone je uvedena i jedna novina, a to je da i nominovani takmičari mogu da glasaju.

– Nisam očekivao da budem izbačen. Ali ovo je najpravedniji sistem glasanja, iznenadio sam se. Ali, bože moj, moram prihvatiti poraz, rekao je on po izlasku iz kuće.

Beograd je posetila i Radojka, žena Duška Bogdanovića koja je rekla da svom mužu ne zamera što mu se sviđa Sara ali i da bi mu lupila šamar.

– U selu svi prate Velikog brata. Nisam ljubomorna zbog Soraje, samo bih Dušku poručila da može da gleda ali da bi mu bilo bolje da ne komentariše mnogo. U selu svi misle da je Sara lepa, a i za Duška kažu da je dobar. Volela bih da on ostane u kući do kraja jer ljudi vole da ga gledaju. Iznervirao me je kad je tražio da napusti šou, da sam mogla lupila bih mu šamar tad, rekla je Duletova žena.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s