Slavica Đulejić u ulozi striptizete

Ono što nam je Dita fon Tiz pokazala pre mesec dana nije ništa u poređenju sa onim što smo videli usred pileće supe i sarme, u nedelju u dva popodne, od Slavice Đulejić u direktnom prenosu striptiza.

Na ekranu nije bilo starosnog ograničenja, mogao je da gleda ko hoće, opušteno uz nedeljni ručak, kako Slavica Đulejić izvodi striptiz. Ne znamo kako vozi taksi, ali ovo joj baš uspeva. Videlo se i iskustvo i rutina. Nisu joj manjkali ni obavezni detalji, podvezice, čipkani veš u crno crvenoj boji, halteri naravno, i peruška preko obdarenog poprsja da ga još malo naglasi. Svega je tu bilo, od mešanja zadnjicom, do njihanja grudima, a sa ciljem da odradi zadatak, Kabare Dite fon Tiz, na domaći način.

Kupanje u čaši je izostalo, ali raspaljivanje ukućana, naračito Radašina, nije izostalo. Slavica suvereno vlada ovim umećem, videlo se dok je komad po komad garderobe u ritmu muzike odbacivala sa sebe. Svega je tu bilo, i scenskog pokreta, i zaokreta i raskoraka, kao i gađanja ukućana skinutim komadima veša.

Da li je TV publici ovaj striptiz došao kao začin, ili se zaglavio u grlu sa hranom, nije poznato, znamo samo da je Radašin uspeo da omiriše njene čarape. I dok je Radašin vidno uživao u umeću obdarene taksistkinje, ništa manje interesovanje nisu ispoljili ni ostali ukućani, koji su bodrili žestoke scene uvijanja zadnjicom i trešenja grudima.

Slavičino četvoro dece su verovatno već imala prilike da upoznaju svoju mamu, pa ih ova scena nije zatekla nespremne. Ili su i oni otkrili još jedan mamin veliki talenat, po meri VB.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s