Nikola želi vezu sa Tamarom?

Nakon avanture između Marijane i Nemeša izgleda da je u kući “Velikog brata” na pomolu još jedna ljubavna. Nikola i Tamara su vrlo blizu romanse jer su u poslednje vreme postali veoma bliski.

Nikola je čak priznao da bi bio sa Tamarom kada bi oboje bili slobodni. Od kako je Tamara ušla u kuću na Košutnjaku Nikola se ne odvaja od nje. Njih dvoje osim što se zajedno šetaju i pričaju, obavezno u paru odlaze na kupanje. Jedino što ih sprečava da se potpuno opuste su ljudi koji ih čekaju napolju jer su oboje iz zagrljaja svojih partnera ušli u rijaliti. Imali su čak i neobičnu molbu upućenu “Velikom bratu”:

“Ukoliko u spoljnom svetu ostanemo bez naših partnera molimo te da nam javiš kako bi mogli opuštenije da pokažemo emocije.” Da su njih dvoje postali veoma bliski, govori i interesantan događaj nakon žurke kada je Nemeš spavao sa Marijanom. Naime, Nikola i Tamara su nakon toga imali sličnu “akciju” ispod jorgana. Šarmantni student iz Nemače priznao je simpatičnoj crnki da je ona baš po njegovom ukusu i da bi joj svašta radio.

Tamara nije ostala imuna na takve komplimente pa mu je uzvratila da joj je sve sa njim prijalo. Ali ne može da se živi samo od ljubavi, pa su ukućani, iako ne znaju koliki će im biti budžet za sledeću nedelju, počeli da sastavljaju šoping listu. Glavnu reč je vodila Bojana, a pomagala joj je Slavica koja najviše kuva. Zanimljivo je da nitko od stanara nije primijetio da im nedostaju namirnice nakon “akcije nindža”, već su se danas samo žalili da im je premalo mleka.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s