Marijana žali zbog seksa sa Nemešom?

Nakon što su imali seksualni odnos u kući “Velikog brata“, Nemeš i Marijana su potpuno promenili ponašanje. Marijana se pokajala, a Nemeš se priklonio Bojani. Sa druge strane, u spoljnom svetu se oglasio Marijanin suprug Ivan, koji kaže da se potpuno sledio kada je video snimak seksa svoje žene i učesnika “Velikog brata“.

– Dođe mi da vrisnem, da odem iz kuće. Nedostaje mi dete. Ne mogu više da se glupiram – pričala je Marijana Nemešu neposredno nakon seksa.

Bila je uznemirena i tužna. Delovalo je kao da će zaplakati. Nemeš je pokušao da je smiri i da joj objasni da sada nema mesta kajanju. Bio je grub i nervozan:
– Sada je kasno za kajanje, znala si gde dolaziš – objašnjavao je Nemeš.

Golupčići tu noć nisu proveli u istom krevetu. Marijana je insistirala da spavaju odvojeno, a Nemeš joj je u znak protesta okrenuo leđa.

– Neću više da se glupiram, dosta! – rekla je Marijana.

Njih dvoje se od tada izbegavaju. Marijana neprestano hoda po kući praveći se da ne vidi Nemeša, a on sve vreme obigravao oko Bojane. I dok je Marijana svoju tačku za ovonedeljni zadatak vežbala sama, Nemeš je pomagao Bojani, ne obazirući se na svoju dojučerašnju partnerku. Kada su na red došle “Koloseum“ igrice, Nemeš nije hteo da izabere Marijanu za svoj tim, a zdušno je bodrio Bojanu.

Snimak seksa Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića Nemeša prekjuče uveče je odgledao i njen suprug Ivan, koji se nakon toga – sledio!

Ivan Čvrljak se, naime, trenutno nalazi u Škotskoj i u trenutku kada je video snimak njegove žene i učesnika “Velikog brata” obišao region, on apsolutno ništa nije znao. U prvim momentima je mislio da je sve to nameštaljka “Velikog brata”, ali je juče uveče sporni snimak stigao i do njega.

– U početku nisam želeo da se javljam na telefon jer su me svi zivkali po ceo dan, a ja radim, nisam na godišnjem. Kasnije sam saznao šta je učinila i zaledio sam se – ispričao je za hrvatske medije Ivan.

On je objasnio da više ne želi da razmišlja o supruzi.

– Jedina mi je želja da se vratim kući i da zagrlim ćerku – kaže on.

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat 2011

Advertisements
This entry was posted in Veliki Brat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s