Mitar Mirić nasrnuo na Nemanju u Dvoru

Na žurki koja se u utorak uveče organizovala u rijalitiju „ Dvor”, pored Džeja Ramadanovskog gost večeri bio je i folker Mitar Mirić, koji je pod uticajem velike količine alkohola sve vreme spopadao slovenačku voditeljku Uršku Čepin!

 

 

Mitrić je do kraja toliko otišao daleko da je u jednom trenutku atraktivnoj plavuši krenuo da skida gaće!

Nakon što je kročio u kraljevske odaje, Mitar nije mogao da odoli bujnom Urškinom poprsju, pa za vreme svog muzičkog repertoara nije skidao pogled sa nje. Kako su sati prolazili, sve se više opijao što je dovelo do toga da u jednom trenutku skupi dovoljno hrabrosti i ustupi mikrofon kolegi Džeju, a Uršku odvede do kraljevske spavaće sobe.

U prvom momentu ona se nije opirala već se samo uvijala oko napaljenog pevača, što je Mitru dalo dodatnu motivaciju da joj zavuče ruku ispod suknje. Međutim, kada je videla da je vrag odneo šalu i da se neće tako lako izvući od navalentnog pevača, pokušala je na sve načine da pobegne, ali uzalud. Mitar je sve više navaljivao na seksepilnu Slovenku i nije se obazirao na to što su ga ostali dvorani zadirkivali.

On je mrtav pijan disao za Urškinim vratom i pričao šta bi joj radio kada bi se malo više opustila i prepustila, a u trenutku njene nepažnje povukao joj je gaćice do kolena.

Tada je voditeljka počela da vrišti što je još više uzbudilo pevača, pa je navaljivao kao nikad do tad. S obzirom na to da ostali seljani nikada nisu imali prilike da ga vide u tako opuštenom raspoloženju, počeli su da ga ogovaraju, a pojedinci su se šalili kako Mitar nije smeo da meša vijagru sa alkoholom.

Folker Mitar Mirić, nakon nekoliko neuspešnih pokušaja da zavede Uršku, besno je nasrnuo na svog kolegu Nemanju Nikolića. Naime, on je bez ikakvog povoda počeo da provocira pevača i da ga gura po „Dvoru”, dok su ostali takmičari stali na Nemanjinu stranu. S obzirom na to da zvezda „Granda” poštuje pravila ugovora pod kojima je pristao da uđe u takmičenje, nije naseo na Mirićeve provokacije. Međutim, produkcija je odmah reagovala i poslala obezbeđenje, koje je na silu izbacilo pijanog folkera iz kraljevstva.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

This entry was posted in Dvor and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment