Zbog Bebi Dol izbacili sva ogledala

Pošto je već stekla nimalo prijatnu reputaciju hodajuće higijenske katastrofe, Bebi Dol je rešila i da je iskoristi: pošto je Urška, zbog šminkanja, okupirala kupatilo na dva sata, Bebi je zapretila da će, ukoliko se ne uklone sva ogledala iz kupatila, nuždu vršiti na sred dvorišta. Krunski savet je ozbiljno shvatio pretnju i uklonio sva ogledala iz Kraljevstva.

 

 

Bebi Dol sinoć nije mogla da uđe u toalet, koji je Urška zauzela. Dvorjanke su cupkale ispred ženskog WC dok se ona unutra šminkala. Kad joj je prekipelo, Bebi je počela da viče koliko je grlo nosi:
– Ukoliko se sva ogledala ne iznesu iz ženskog kupatila, obećavam da ću vršiti nuždu nasred dvorišta. Nema smisla da neko unutra ostaje po dva sata – siktala je pop pevačica.

Pošto je već stekla reputaciju pokretne higijenske katastrofe, što je počelo još dok je bila na Farmi, Bebi Dol je odmah više nego ozbiljno shvaćena od strane ostalih dvorjana.
Da pevačica svoju pretnju ne bi sprovela u delo, Krunski savet je odmah sutra naredio da se po hitnom postupku sva ogledala uklone iz domaćinstva.

 

Sve najnovije vesti na sajtu Dvor Srbija

Advertisements
This entry was posted in Dvor and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s